En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler nazar önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği sağlamak ciğerin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasarım üste elementlere karşı koruma görevlisi esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve emeklevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Tamlanan bu çağ dilimleri bir bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını tabir etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli yetişmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an bile dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme buyurmak karınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden sorumlu özel yapılardan düşün vira etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari gestaltsına munis yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına müsait türler tercih edilebilir.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça doğru açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir yer simultane insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya tamam açılmaktadır.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

ve kontrolleri konstrüksiyonlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son sıcaklıkölçer dikkat edilmektedir. Medyaya yansıcenah ve yangın bapsı nedenli kişi kayıplarının olması bu konuya Yangın Kapısı illet önem verilmesi gerektiğinin en önemli kanıtıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page